HOITOMENU

KASVOHOIDOT

45 min 80 €   60 min 100 €   90 min 140 €

Wild Blooms kasvohoito räätälöidään yksilöllisesti ihosi ja mielesi mukaan, vastaamaan aina sen hetkistä tarvetta. Kasvohoidot sopivat sekä miehille että naisille ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Kasvohoitoon sisältyy ihoanalyysi, hoitosuunnitelma, welcome ritual, alkupuhdistus, kevyt kuorinta, päähieronta, naamio ja iholle sopivat hoitotuotteet. Hoito yksilöidään hoitolisukkeilla.   Wild Blooms kasvohoito on myös täydellinen lahja - sopii aina täydellisesti lahjan saajalle! 

Hoitolisukkeet valitaan alla olevista vaihtoehdoista ihon tarpeiden ja hoidon keston mukaan:

kasvojen akupunktio, kasvolymfa, gua sha, dermaplaning kuorinta, radiofrekvenssi,  hedelmähappo -kuorinta, timanttihionta, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, klassinen hieronta. 

Kasvohoidossa käytetään vegaanisia ja luonnonmukaisia Eco by Sonya tuotteita.

ERIKOISKASVOHOIDOT

Lisätehoa ihonhoitoon kaipaaville erikoiskasvohoidot ovat oikea valinta. Hoidot tehdään vähintään 3 kerran sarjahoitoina parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Hoidot eivät sovi raskaana oleville tai imettäville. Huom. hoidoissa käytetään mahdollisuuksien mukaan vegaanisia tuotteita.

Dermapen mikroneulaus 165 €

Sopii ikääntyvälle, veltostuneelle iholle, juonteille, laajentuneille ihohuokosille, arville, pigmenttimuutoksille. Hoidon aikana ihoon saadaan kuljetettua jopa 80 % enemmän tärkeitä aktiviiaineita mikrokanavien kautta ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Huom. vältä meikkausta seuraavat 24 h, ei auringonottoa 14 vrk, iho voi kuoritua , ei kuorintaa tai kuorivia aineita iholle 5 vuorokauteen.

PRX-T33 140 €

Innovatiivinen hoito ilman neuloja ja palautumisaikaa. PRX-T33 geeli (sisältää TCA happoa, vetyperoksidia ja kojichappoa) levitetään iholle erikoistekniikalla, parantaa välittömästi ihon esteettisiä virheitä ja syväkosteuttaa ihoa. CE-merkitty lääketieteellinen menetelmä. Kivuton hoito, ei häiritse sosiaalista elämää, ei valolle herkistävä, välitön, huomattava ihon kiintyminen. Vaatii tuotepaketin kotiin, jotka jatkavat ihon stimulointia.

VIIMEISTELYYN...

* Merkityt palvelut tehdään vain kasvohoidon yhteydessä 

*Ripsien ja kulmien kestoväri sekä kulmien muotoilu (K16) 35 €

*Kulmien kestoväri sekä muotoilu (K16) 30 €

*Ripsien kestoväri (K16)  20 €

Ripsien kestotaivutus 'lash lift'  ja ripsien kestoväri 55 € 

(Ei vegaaninen)

Päivämeikki Inika Organic mineraalimeikeillä 45 €

*Ylähuulen sokerointi 10 €

*Koko kasvojen sokerointi 20 €

Koko vartalon suihkurusketus Ecotan by Sonya Driver 45 €

Kasvojen tai huulien muotoilu Juvedérm, Neuavia, Pluryal (K18) 1 ml alk. 250 €

Kasvojen syväkosteutus Neuavia Hydro Deluxe (K18)  1 ml 400 €