KASVOHOIDOT

45 min 90 €   60 min 100 €   90 min 130 €

Kasvohoito räätälöidään yksilöllisesti ihosi ja mielesi mukaan, vastaamaan aina ihosi sen hetkistä tarvetta. Jokainen hoito on siis täysin uniikki. Kasvohoidot sopivat sekä miehille että naisille ja ne sopivat kaikille ihotyypeille.

 

Kasvohoitoon sisältyy ihoanalyysi, hoitosuunnitelma,  alkupuhdistus, ihohuokset avaava ja puhdistava otsoni höyry,  kuorinta, päähieronta, naamio, iholle sopivat hoitotuotteet, aromaterapia (pl. raskaana oleville), kiviterapia sekä ihon tarpeiden mukainen led valoterapia.

 

Hoitolisukkeet valitaan alla olevista vaihtoehdoista ihon tarpeiden ja hoidon keston mukaan: 

kasvojen akupunktio, kasvolymfa, gua sha, jade roller hieronta, klassinen hieronta, dermaplaning kuorinta ja kasvojen karvanpoisto, timanttihionta, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, aqua peel puhdistus.

 

Uudet lisukkeet tulossa ennen maaliskuun loppua: infrapunahoito (vartalolle, lisätään kaikkiin hoitoihin, hoitamaan erityisesti ruoansulatusta sekä vatsan aluetta!), Energisoiva, värähtelevä face lift-hieronta, 24K hehkua tuova anti-aging kultanaamiohoito, Ametistikivi stressiä lievittävä hieronta, cupping hieronta.

Kasvohoidossa käytetään vegaanisia ja luonnonmukaisia tuotteita.

ERIKOISKASVOHOIDOT

Lisätehoa ihonhoitoon kaipaaville erikoiskasvohoidot ovat oikea valinta, niiden avulla voidaan hoitaa vaikeita ihon ongelmia, kuten aknearvet, pigmenttimuutokset, ihon veltostuminen ja pinnalliset juonteet. Hoidot tehdään vähintään 3 kerran sarjahoitoina parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Hoidot eivät sovi raskaana oleville tai imettäville. Huom. hoidoissa käytetään mahdollisuuksien mukaan vegaanisia tuotteita.

DERMAPEN MIKRONEULAUS 165 €

Sopii ikääntyvälle, veltostuneelle iholle, juonteille, laajentuneille ihohuokosille, arville, pigmenttimuutoksille. Hoidon aikana ihoon saadaan kuljetettua jopa 80 % enemmän tärkeitä aktiviiaineita mikrokanavien kautta ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Huom. vältä meikkausta seuraavat 24 h, ei auringonottoa 14 vrk, iho voi kuoritua , ei kuorintaa tai kuorivia aineita iholle 5 vuorokauteen.

PRX-T33 140 €

Innovatiivinen hoito ilman neuloja ja palautumisaikaa. PRX-T33 geeli (sisältää TCA happoa, vetyperoksidia ja kojichappoa) levitetään iholle erikoistekniikalla, parantaa välittömästi ihon esteettisiä virheitä ja syväkosteuttaa ihoa. CE-merkitty lääketieteellinen menetelmä. Kivuton hoito, ei häiritse sosiaalista elämää, ei valolle herkistävä, välitön, huomattava ihon kiintyminen. Vaatii tuotepaketin kotiin, jotka jatkavat ihon stimulointia.

YHDISTELMÄHOITO DERMAPEN X PRX-T33 200 €

Yhdistelmähoito, joka vastaa teholtaan fraktionaalista laserhoitoa. 

ESTEETTISET INJEKTIOHOIDOT

Neauvia Organic injektiohoidot kasvojen, kaulan ja dekolteen ihon kokonaisvaltaiseen muokkaamiseen sekä ihon kunnon parantamiseen naisille ja miehille. Neauvia täyteaineet ovat biomimeettisiä ja sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän PEG ristisidottua hyaluronihappoa. Injektiohoitoja ennen varaathan konsultaatioajan viestillä, mikäli et ole aikaisemmin käynyt injektiohoidossa.

 

Injektiohoidot ovat K18. Suun alueen pistoshoidot voivat aktivoida herpes-viruksen puhkeamisen, jos virus on jo valmiiksi elimistössä, suositellaan estolääkityksen ottamista. Veren hyytymiseen vaikuttavat lääkkeet suositellaan jätettäväksi pois viikkoa ennen, mikäli hoidon osalta mahdollista (konsultoi reseptin antanutta lääkäriä). Ihoa ei suositella meikattavaksi vähintään 8 tuntiin, eikä saunomista tai urheilua suositella seuraavaan 24 tuntiin.

Injektiohoidot toteutetaan korostamaan hienovaraisesti sinun omia luonnollisia parhaita puoliasi 4 vuoden injektiohoito kokemuksella!

Intense Lips 1 ml 350 €

Huulien muotoiluun ja volyymin lisäämiseen, alaspäin kääntyneiden suupielien nostamiseen, huulien muodon korjaamiseen. Sisältää 24 mg/ml hyaluronihappoa. 

Intense Flux 1 ml 350 € 2 ml 590 

Voluumin lisäämiseen ihon syvemmissä kerroksissa, ennaltaehkäisevästi tai hieman ikääntyneelle iholle. Sopii poskipäiden ja leuan muotoiluun, nasolabiajuonteiden täyttöön tai huulien muotoiluun. Sisältää 26 mg/ml hyaluronihappoa. Erittäin pehmeä ja luonnollinen lopputulos! 

Intense LV 1 ml 350 € 2 ml 590 

Voluumin lisäämiseen ihon syvemmissä kerroksissa ja ihon liftaamiseen ikääntyneelle tai voimakkaasti ikääntyneelle iholle. Sopii poskipäiden ja leuan muotoiluun, nasolabiajuonteiden täyttöön tai nenän muotoiluun.  Sisältää 26 mg/ml hyaluronihappoa. 

Hydro Deluxe 1 ml 290 € 

Ihon kosteutus ja biostimulaatiohoito yhdessä! Syväkosteuttaa ihon ja stimuloi ihon omaa luontaista kollageenintuontantoa. Sopii kasvojen , kaulan, dekolteen ja käsien hoitoon. Sisältää 18 mg/ml puhdasta hyaluronihappoa ja 0,01% kalsiumhydroksiapatiitia. Kuivan ihon pelastaja!

Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi tulisi suorittaa 4 hoitosarjaa 3 viikon välein. Tulosten ylläpitämiseksi puolen vuoden välein touch up hoito. 

Erikoistilauksesta myös Juvederm tai Pluryal täyteaineet, pyydä hinta-arvio erikseen. 

VIIMEINEN SILAUS...

Ripsien ja kulmien kestoväri sekä kulmien muotoilu (K16) 35 €

Kulmien kestoväri sekä muotoilu (K16) 30 €

Ripsien kestoväri (K16)  20 €

Ripsien kestotaivutus 'lash lift'  ja ripsien kestoväri 55 € 

(Ei vegaaninen, K16)

Päivämeikki Inika Organic mineraalimeikeillä 45 €

Ylähuulen sokerointi 10 €

Koko kasvojen sokerointi 20 €

Koko vartalon suihkurusketus Ecotan by Sonya Driver 40 €

(Tulossa pian!)